LES Turkey Eğitimleri.

LES 100 Eğitimi

Yer: Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul

Tarih: 29 Kasım 2019, Cuma, 09.30-17.00

Organizasyon: LES Turkey ve ÜSİMP işbirliğinde düzenlenmektedir.

Eğitim Ücreti: 650 TL + KDV

Kesin kayıt: Eğitim ücretinin aşağıda belirtilen hesaba yatırılmasının ardından kesin kayıt işlemi tamamlanacaktır.

Not: Eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.

LES100 Eğitimi Bilgileri:

Teknoloji transferi ve fikri mülkiyet yönetimi konusunda çalışan profesyonellere yönelik ve Licensing Executives Society International tarafından tasarlanan eğitimlerin başlangıç modülü olan “Fikri Mülkiyet Koruması ve Lisanslama Yoluyla Teknolojinin Ticarileştirilmesi (LES 100) Eğitimi” 29 KASIM 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Toplam 5 modülden olauşan bu eğitimin katılımcılarına uluslararası geçerliliğe sahip olan LES100 eğitim sertifikası takdim edilecektir.

Modül 1: Takdim ve Fikri Hakların Temelleri: patent, marka, endüstriyel tasarım, know-how, ticari sırlar ve daha fazlası.

Modül 2: Fikri Hakların ticarileştirilmesi ve Lisanslamanın Temelleri: Fikri varlıkları oluşturma, organize etme, yönetme ve muhafaza etme için akıllı stratejiler:

Modül 3: Fikri Hakların Ticarileştirilmesi: Makul lisans ücretleri ve royalty oranları belirlenmesi.

Modül 4: Yönetme Riskleri: Gizlilik, FMH İhlali, sorumluluklar, royalty ve diğer ücretlerin toplanması ve lisans yokluğunda rekabet.

Modül 5: İlginç vaka çalışmaları ve katılımcıların katıldığı interaktif bir müzakere (Lisans Oyunu).

Eğitim 25 kişi ile sınırladırılmış olup kayıt ve ödeme tarihi sırası esasına göre kontenjan doldurulacaktır.

Bu eğitim LES  TURKEY & ÜSİMP arasındaki mutabakat çerçevesinde, ÜSİMP'in destekleriyle verilecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ İÇİN BANKA BİLGİLERİ:

Türkiye İş Bankası

Çukurova Üniversitesi Şubesi